Tuesday, October 19, 2010

kisahku...

cik miza:ops!..pengawal2!!!...mane kamu sume pergi nih?kan saya dh cakap...jgn sampai gambar saya tersebar...ish..kamu ni keje ke xkeje nih sebenarnya?

pengawal 1: maaf cik miza...saya xperasan bila gambar2 cik miza nih tersebar..saya dh jalankan tanggungjawab saya sehabis baik dah..

cik miza: kalau la 10 orang pengawal saya nih macam kamu...xtau la ape lg rahsia saya dah tersebar tau..(tangan memicit kepala yang xsakit)

pengawal 2:cik miza....Oo cik miza...erm..bukankah semalam cik ada bagi kebenaran pada sahabat cik miza untuk menulis tentang rahsia cik?

cik miza:..(berpaling pada pengawal 2)..maksud kamu?

pengawal 2:cik miza...xkan la cik miza ni pelupa kot...kan baru semalam je sahabat cik miza (cik chinta hati) mintak izin cik nk masukkan rahsia cik miza ni dalam blog dia...ingt x?

cik miza: erm...(menyilangkan tangan sambil mengentap bibir)...hmmm...(masih lagi berfikir)...oh..ha..ingt2...erm..kalau gitu..xpela..kamu g sambung keje kamu...thanx sbb ingtkan...bukanpe..biasala...saya nih bukan pelupa..tp saja buat2 xingt...sbb nk test pengawal2 saya nih..alert ke tidak dgn aktiviti saya selama nih..so..skrg..kamu lulus ye...=)

cik miza sama dengan cahaya kebijaksanaan...hihi

No comments:

Post a Comment